11. broj “Trijumfa” – Informativnog magazina Sportskog saveza TK

11. broj “Trijumfa” – Informativnog magazina Sportskog saveza TK

Preuzmite 11. broj “Trijumfa” – Informativnog magazina Sportskog saveza TK U sklopu manifestacije “Izbor sportiste Tuzlanskog kantona” promovisan je i 11. broj sportskog magazina „Trijumf“ koji je u manjem tiražu distribuiran posjetiteljima „Izbora sportiste Tuzlanskog kantona“, a u elektronskom obliku ga možete preuzeti OVDJE. Prvi broj “Trijumfa” koji sadrži retrospektivu sportske godine u Tuzlanskom kantonu

U sklopu manifestacije “Izbor sportiste Tuzlanskog kantona” promovisan je i 11. broj sportskog magazina „Trijumf“ koji je u manjem tiražu distribuiran posjetiteljima „Izbora sportiste Tuzlanskog kantona“, a u elektronskom obliku ga možete preuzeti OVDJE.
Prvi broj “Trijumfa” koji sadrži retrospektivu sportske godine u Tuzlanskom kantonu i retrospektivu Izbora sportiste godine izašao je 2008. godine.
Glasilo Sportskog saveza Tuzlanskog kantona, od prvog broja uređuje Nedim Ćudić, a tokom proteklih 11 godina za ovaj magazin pisalo je više dokazanih novinara sa područja Tuzlanskog kantona i Bosne i Hercegovine.
admin
ADMINISTRATOR
PROFILE