26.12.: BKC Tuzla „20. jubilarni Izbor sportiste Tuzlanskog kantona“

26.12.: BKC Tuzla „20. jubilarni Izbor sportiste Tuzlanskog kantona“

Sportski savez Tuzlanskog kantona ove godine organizuje jubilarni 20. izbor najboljih sportista/sportistkinja Tuzlanskog kantona. Pripreme za jednu od najbolje organizovanih manifestacija ovog tipa u BIH, teku još od početka novembra, što će, uvjereni smo, rezultirati još jednom odličnom manifestacijom, kakvu i zaslužuju najbolji sportisti u ovom dijelu BiH. Pored najbolje sportistkinje i sportiste, bit će

Sportski savez Tuzlanskog kantona ove godine organizuje jubilarni 20. izbor najboljih sportista/sportistkinja Tuzlanskog kantona.

Pripreme za jednu od najbolje organizovanih manifestacija ovog tipa u BIH, teku još od početka novembra, što će, uvjereni smo, rezultirati još jednom odličnom manifestacijom, kakvu i zaslužuju najbolji sportisti u ovom dijelu BiH.

Pored najbolje sportistkinje i sportiste, bit će proglašene najbolje sportske ekipe, treneri i mladi sportisti u Tuzlanskom kantonu, a SSTK će dodijeliti i specijalna priznanja zaslužnim sportskim radnicima, institucijama i sponzorima koji daju doprinos u razvoju sporta u Tuzlanskom kantonu.

Oni koji se odluče to veče biti u Bosanskom kulturnom centru Tuzla, imat će priliku pozdraviti najbolje sportiste u ovom dijelu BiH, te uživati uz zanimljiv zabavni program.

Kao i u prethodne tri godine, na manifestaciji će biti distriburian sportski magazin „Trijumf“, koji organizator izdaje u sklopu ove tradicionalne manifestacije.

Izbor će u direktnom TV prijenosu realizovati RTV TK-a.

BKC Tuzla / Početak 19.30 h / Ulaz: slobodan

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE