7. januar, 2020. godine, rok za prijavu kandidata „Izbor sportiste Tuzlanskog kantona za 2019. godinu“

7. januar, 2020. godine, rok za prijavu kandidata „Izbor sportiste Tuzlanskog kantona za 2019. godinu“

Organizacioni odbor manifestacije „Izbor sportiste Tuzlanskog kantona za 2019. godinu“ na svojoj prvoj sjednici donio je odluku da se ovogodišnja Manifestacija održi 16. januara 2020. u Velikoj sali BKC TK u Tuzli. Na istoj sjednici je formiran i Ocjenjivački žiri koji će do toga datuma proglasiti najuspješnije sportiste, sportistkinje i ekipe prema Pravilima izbora. Izbor

Organizacioni odbor manifestacije „Izbor sportiste Tuzlanskog kantona za 2019. godinu“ na svojoj prvoj sjednici donio je odluku da se ovogodišnja Manifestacija održi 16. januara 2020. u Velikoj sali BKC TK u Tuzli.

Na istoj sjednici je formiran i Ocjenjivački žiri koji će do toga datuma proglasiti najuspješnije sportiste, sportistkinje i ekipe prema Pravilima izbora.

Izbor najboljih sportista Tuzlanskog kantona se održava pod pokroviteljstvom Vlade TK i uz veliku pomoć Ministarstva za kulturu, sport i mlade, te nekolicinu sponzora i prijatelja manifestacije.

Klubovi, savezi i druge sportske organizacije svoje prijedloga za kandidate trebaju dostaviti do 7. januara 2020. godine u Sportski savez TK, Ulica: 2. oktobar br. 11. (zgrada Fakulteta za tjelesni ogoj i sport) svaki dan od  09:00 do 14:00 sati.

Po pravilima koje je usvojilo Predsjedništvo SS TK, svaki predlagač može predložiti

samo po jednog kandidata za određenu kategoriju.

Prijedlog mora biti na posebnom listu za svakog kandidata pojedinačno sa njegova maksimalno tri najbolja rezultata (ne smije se na istom listu predložiti više

kandidata iz drugih kategorija, niti napisati više rezultata od traženog broja) sa

fotografijom pojedinca ili ekipe. Ovi prijedlozi mogu biti dostavljeni i na CD-u.

Pravila izbora preuzmite OVDJE.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE