Izbor sportiste godine Tuzlanskog kantona 28. januara

Izbor sportiste godine Tuzlanskog kantona 28. januara

Sportski savez Tuzlanskog kantona organizuje manifestaciju ”Izbor sportiste Tuzlanskog kantona” 22. put, a izbor najboljih za 2015. godinu bit će održan 28. januara godine u tuzlanskom BKC-u. Klubovi i sportski savezi prijedloge za kandidate za sve kategorije su dostavili početkom ovog mjeseca, dok je ocjenjivački žiri već zasjedao i rangirao najuspješnije sportiste, sportistkinje i ekipe

Sportski savez Tuzlanskog kantona organizuje manifestaciju ”Izbor sportiste Tuzlanskog kantona” 22. put, a izbor najboljih za 2015. godinu bit će održan 28. januara godine u tuzlanskom BKC-u.

Klubovi i sportski savezi prijedloge za kandidate za sve kategorije su dostavili početkom ovog mjeseca, dok je ocjenjivački žiri već zasjedao i rangirao najuspješnije sportiste, sportistkinje i ekipe Tuzlanskog kantona.

Priznanje sportista godine dodjeljuje se u kategorijama: najuspješniji sportista i sportiskinja, najuspješnija ekipa, najuspješniji senori/seniorke, najuspješnjiji trener, najuspješniji juniori/juniorke, najuspješniji kadeti/kadetkinje, najuspješniji sportista u invalidnom sportu, najuspješnija ekipa u invalidnom sportu i najuspješniji trener u invalidnom sportu.

Također će biti dodijeljana specijalna priznanja i zahvalnice.

Izvor: RTV Slon/Fena

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE