Održana 10. redovna  sjednica Skupštine Sportskog saveza TK

Održana 10. redovna  sjednica Skupštine Sportskog saveza TK

Danas je na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport u Tuzli  Tuzlanskog kantona. Ne sjednici kojom je u odsustvu predsjednika Sportskog saveza TK prof. dr. Branimira Mikića,  predsjedavao Muhamaed Avdić, član predsjedništva SSTK, usvojeni su izvještaji o radu i poslovanju za 2020. godinu, te plan rada i finansijski plan za ovu godinu. Tokom rasprave članova

Danas je na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport u Tuzli  Tuzlanskog kantona.

Ne sjednici kojom je u odsustvu predsjednika Sportskog saveza TK prof. dr. Branimira Mikića,  predsjedavao Muhamaed Avdić, član predsjedništva SSTK, usvojeni su izvještaji o radu i poslovanju za 2020. godinu, te plan rada i finansijski plan za ovu godinu.

Tokom rasprave članova Skupštine istaknuto je da je u vremenu pandemije i otežanih uslova za rad Sportski savez TK uspješno sproveo sve planirane aktivnosti, a članovi općinskih/gradskih sportskih saveza su istakli odličnu saradnju sa SSTK, posebno u provedbi realizacije aktivnosti vezanih za školski sport.

Predstavnici Sportkog saveza TK su posebno naglasili odličnu saradnju sa Ministarstvom za kulturu, sport i mlade TK, bez čije pomoći ne bi mogli realizovati veći dio svojih aktivnosti.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE