Posjete sportskim savezima gradova/općina Tuzlanskog kantona i distribucija Sportskog glasnika

Posjete sportskim savezima gradova/općina Tuzlanskog kantona i distribucija Sportskog glasnika

U proteklih nekoliko dana Sportski savez Tuzlanskog kantona je u ovkiru svojih planiranih aktivnosti organizovao posjete sportskim savezima gradova/općina Tuzlanskog kantona i tom prilikom distribirao sportsku publikaciju Sportski glasnik. Radi se o publikaciji koju po drugi put izdaje Ministarstvo za kulturu sport i mlade Tuzlanskog kantona. Distribucijom Sportskog glasnika, SSTK i Ministarstvo za kulturu sport

U proteklih nekoliko dana Sportski savez Tuzlanskog kantona je u ovkiru svojih planiranih aktivnosti organizovao posjete sportskim savezima gradova/općina Tuzlanskog kantona i tom prilikom distribirao sportsku publikaciju Sportski glasnik.

Radi se o publikaciji koju po drugi put izdaje Ministarstvo za kulturu sport i mlade Tuzlanskog kantona.

Distribucijom Sportskog glasnika, SSTK i Ministarstvo za kulturu sport i mlade Tuzlanskog kantona su dali dodatani doprinos da publikacija dođe do što više korisnika, a ista se u elektronskom izdanju može naći i na web stranici ministarstva.

Također, ovom prilikom u razgovorima sa predstavnicima sportskih saveza gradova/općina Tuzlanskog kantona evidenitrani su prijedlozi za unaprijeđenje procesa u razvoju sporta na prostoru Tuzlanskog kantona, a koji će biti od velike koristi unarednim aktivnostima Sportkog saveza Tuzlanskog kantona.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE