Poziv za odbojku osnovne škole

Poziv za odbojku osnovne škole

OPĆINSKIM SPORTSKIM SAVEZIMA DIREKTORIMA ŠKOLA Poštovana gospodo, Obavještavamo vas o terminima odigravanja Malih olimpijskih igara TK u odbojci za osnovne škole u muškoj i ženskoj konkurenciji za školsku 2018/2019. godinu. – Odbojka, osnovne škole,: dječaci u srijedu 17. april 2019. u 9:30 sati u sportskoj dvorani u Sapni, domaćin takmičenja OŠ Sapna – Odbojka, osnovne

OPĆINSKIM SPORTSKIM SAVEZIMA
DIREKTORIMA ŠKOLA

Poštovana gospodo,

Obavještavamo vas o terminima odigravanja Malih olimpijskih igara TK u odbojci za osnovne škole u muškoj i ženskoj konkurenciji za školsku 2018/2019. godinu.

– Odbojka, osnovne škole,: dječaci u srijedu 17. april 2019. u 9:30 sati u sportskoj dvorani u Sapni, domaćin takmičenja OŠ Sapna
– Odbojka, osnovne škole,: djevojčice u srijedu, 17. april 2019. u 10:00 sati u područnoj školi Vitinica Sapna, domaćin takmičenja OŠ Sapna.

Izvlačenje parova je u 09:00 sati.
Svečano otvaranje takmičenja i za dječake i za djevojčice predviđeno je u 09:30 sati u sportskoj dvorani u Sapni.

Organizator takmičenja je obezbijedio prevoz iz sportske dvorane do područne škole Vitinica

Molimo vas da o ovome obavjestite pedagoge pobjedničkih ekipa sa općinskih takmičenja kako bi ekipe na vrijeme stigle na borilišta.

Prijave sa imenima učenika i pedagogom unijeti i ovjeriti potpisom direktora, pedagoga i pečatom škole u obrazac, koji je sastavni dio ovog obavještenja, dostaviti do ponedjeljka 15. 04. 2019 godine na e-mail: sportskisaveztk@yahoo.com (u sastavu NE SMIJU BITI učenici iz drugih škola).
Ekipe koje ne izvrse prijavu do navedenog roka neće imati pravo nastupa.

Potrebno je obavijestiti direktore škola da na takmičenja pošalju učenike koji imaju uredan ljekarski pregled.

S poštovanjem,

Prijavni spisak za MOI TK – odbojka OŠ

SPORTSKI SAVEZ TK
Jadran Lasetović

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE