Poziv za predlaganje kandidata za Izbor sportiste TK 2020

Poziv za predlaganje kandidata za Izbor sportiste TK 2020

Poštovana gospodo, Organizacioni odbor manifestacije «Izbor sportiste Tuzlanskog kantona za 2020. godinu» je na svojoj prvoj sjednici donio odluku da se ovogodišnja Manifestacija održi 21. januara 2021. u BKC-u u Tuzli. Na istoj sjednici je formiran i Ocjenjivački žiri koji bi do tog datuma morao proglasiti najuspješnije sportiste, sportistkinje i ekipe iz invalidnog i validnog

Poštovana gospodo,

Organizacioni odbor manifestacije «Izbor sportiste Tuzlanskog kantona za 2020. godinu» je na svojoj prvoj sjednici donio odluku da se ovogodišnja Manifestacija održi 21. januara 2021. u BKC-u u Tuzli.

Na istoj sjednici je formiran i Ocjenjivački žiri koji bi do tog datuma morao proglasiti najuspješnije sportiste, sportistkinje i ekipe iz invalidnog i validnog sporta.

Molimo vas da do 11. januara 2021. godine lično dostavite prijedloge za kandidate iz vašeg kluba ili saveza u Sportski savez TK, Ul. 2. oktobar br. 1. (zgrada DTV Partizan) svaki
dan od 09:00 do 14:00 sati.

Po pravilima koje je usvojilo Predsjedništvo SS TK, svaki predlagač može predložiti samo po jednog kandidata za određenu kategoriju. Vaš prijedlog mora biti na posebnom listu za svakog kandidata pojedinačno sa njegova maksimalno tri najbolja rezultata (ne smijete na istom listu predložiti više kandidata iz drugih kategorija niti napisati više rezultata od traženog broja) sa fotografijom pojedinca ili ekipe.

Ovi prijedlozi mogu biti dostavljeni i na CD-u!

Uvjereni smo da ćete na vrijeme i kvalitetno udovoljiti ovom pozivu, Vama, vašim sportistima i ekipama želimo puno uspjeha.


NAPOMENA: Svaki prijedlog koji bude van ovog poziva NEĆE se uzeti u razmatranje.

S poštovanjem,

Predsjednik Izvršnog odbora

Izbora sportiste za 2020. godinu

Akademik Prof. dr. Branimir Mikić s. r.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE