Poziv za učešće u radionici o osnovama PCM-a za sportske organizacije

Poziv za učešće u radionici o osnovama PCM-a za sportske organizacije

Ministarstvo za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona u saradnji sa Udruženjem za razvoj NERDA u ponedjeljak 14.05.2018. godine sa početkom u 10.00 h u Plavoj sali Bosanskog kulturnog centra Tuzlanskog kantona organizuje radionicu o osnovama projektnog menadžmenta za predstavnike sportskih saveza, sportskih udruženja i drugih sportskih organizacija sa područja Tuzlanskog kantona. Cilj organizacije navedene

Ministarstvo za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona u saradnji sa Udruženjem za razvoj NERDA u ponedjeljak 14.05.2018. godine sa početkom u 10.00 h u Plavoj sali Bosanskog kulturnog centra Tuzlanskog kantona organizuje radionicu o osnovama projektnog menadžmenta za predstavnike sportskih saveza, sportskih udruženja i drugih sportskih organizacija sa područja Tuzlanskog kantona.

Cilj organizacije navedene radionice je jačanje kapaciteta subjekata u oblasti sporta za izradu projektnih aplikacija kako bi se stvorila osnova za privlačenje sredstava iz domaćih i međunarodnih donatorskih fondova.

Pozivaju se sve zainteresirane sportske organizacije sa područja Tuzlanskog kantona da uzmu učećše u navedenoj radionici. Ime i prezime, funkciju i kontakt podatke predstavnika organizacije potrebno je dostaviti najkasnije do petka 11.05.2018. godine putem e-mail adrese mksm@tk.kim.ba ili na adresu Rudarska 65, 75000 Tuzla, BiH, s obzirom da je broj mjesta na radionici ograničen.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE