Preuzmite 12. broj “Trijumfa” – Informativnog magazina Sportskog saveza TK

Preuzmite 12. broj “Trijumfa” – Informativnog magazina Sportskog saveza TK

U sklopu manifestacije “Izbor sportiste Tuzlanskog kantona 2019” promovisan je i 12. broj sportskog magazina „Trijumf“ koji je u manjem tiražu distribuiran posjetiteljima „Izbora sportiste Tuzlanskog kantona“, a u elektronskom obliku ga možete preuzeti OVDJE. Prvi broj “Trijumfa” koji sadrži retrospektivu sportske godine u Tuzlanskom kantonu i retrospektivu Izbora sportiste godine izašao je 2008. godine.

U sklopu manifestacije “Izbor sportiste Tuzlanskog kantona 2019” promovisan je i 12. broj sportskog magazina „Trijumf“ koji je u manjem tiražu distribuiran posjetiteljima „Izbora sportiste Tuzlanskog kantona“, a u elektronskom obliku ga možete preuzeti OVDJE.

Prvi broj “Trijumfa” koji sadrži retrospektivu sportske godine u Tuzlanskom kantonu i retrospektivu Izbora sportiste godine izašao je 2008. godine.

Glasilo Sportskog saveza Tuzlanskog kantona, od prvog broja uređuje Nedim Ćudić, a tokom proteklih 12 godina za ovaj magazin pisalo je više dokazanih novinara sa područja Tuzlanskog kantona i Bosne i Hercegovine.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE