Sportska oprema „No1“ obradovala najbolje sportiste Tuzlanskog kantona

Sportska oprema „No1“ obradovala najbolje sportiste Tuzlanskog kantona

Brend No1, domaći sportski brend koji svoje proizvode kreira, dizajnira i proizvodi u Bosni i Hercegovini, ove godine je obradovao i najbolje sportiste Tuzlanskog kantona. Almir Hasandić, košarkaš OKK Sloboda i Mesud Selimović kickbokser KBV „Flek Tom-Cat“ iz Tuzle kao proglašeni najboljim na Izboru sportiste Tuzlanskog kantona 2017. održanom 15. februara 2018. godine u BKC

Brend No1, domaći sportski brend koji svoje proizvode kreira, dizajnira i proizvodi u Bosni i Hercegovini, ove godine je obradovao i najbolje sportiste Tuzlanskog kantona.

Almir Hasandić, košarkaš OKK Sloboda i Mesud Selimović kickbokser KBV „Flek Tom-Cat“ iz Tuzle kao proglašeni najboljim na Izboru sportiste Tuzlanskog kantona 2017. održanom 15. februara 2018. godine u BKC Tuzla, nagrađeni su i sa „poklon torbom“ sportske opreme No1.

Kako su nam rekli nagrđeni sportisti, kvalitetom i količinom opreme jednog od sponzora Izbor sportiste Tuzlanskog kantona su i više nego zadovoljni, a dio opreme je završo i kao poklon za njihove klupske kolege.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE