SSTK: Prijave za Izbor sportiste TK slati do 15. januara

SSTK: Prijave za Izbor sportiste TK slati do 15. januara

Sportski savez Tuzlanskog kantona je donio odluku da se ovogodišnja “Manifestacija Izbor sportiste godine 2021.” održi 27.  januara 2022. u BKC TK u Tuzli. Na istoj sjednici je formiran i Ocjenjivački žiri koji bi do tog datuma morao proglasiti najuspješnije sportiste, sportistkinje i ekipe iz invalidnog i validnog sporta. – Molimo vas da do 15.

Sportski savez Tuzlanskog kantona je donio odluku da se ovogodišnja “Manifestacija Izbor sportiste godine 2021.” održi 27.  januara 2022. u BKC TK u Tuzli.

Na istoj sjednici je formiran i Ocjenjivački žiri koji bi do tog datuma morao proglasiti najuspješnije sportiste, sportistkinje i ekipe iz invalidnog i validnog sporta.

– Molimo vas da do 15. januara 2022. godine lično dostavite prijedloge za kandidate iz vašeg kluba ili saveza u Sportski savez TK, Ul. 2. oktobar br. 1. (zgrada DTV Partizan) svaki dan od  09:00 do 14:00 sati – napisali su iz SSTK u dopisu klubovima i sportskim savezima.

Po pravilima koje je usvojilo Predsjedništvo SS TK, svaki predlagač može predložiti samo po jednog kandidata za određenu kategoriju.  Prijedlog mora biti na posebnom listu za svakog kandidata pojedinačno sa njegova maksimalno tri najbolja rezultata. Prijedlozi mogu biti dostavljeni i na CD-u.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE